Seturile magnetice Connetix Tiles: Jucării perfecte pentru copiii de toate vârstele

Seturile magnetice Connetix Tiles: Jucării perfecte pentru copiii de toate vârstele

Prietenii de la Connetix Tles au revoluționat experiența de joacă a copiilor, oferindu-le o posibilitate creativă și educativă care îi încurajează să exploreze, să creeze și să descopere lumea înconjurătoare. Cu design-ul lor plăcut și diversitatea de posibilități de construcție, seturile magnetice Connetix Tiles sunt perfecte pentru copiii de toate vârstele.

În ultima perioadă, jocurile magnetice au devenit un must-have în fiecare casă, fiind foarte îndrăgite atât de copii, cât și de părinți, care de multe ori ajung să fie mult mai implicați în joc decât s-ar fi gândit inițial.

Cum să alegeți setul potrivit de Connetix Tiles?

Există o varietate de seturi Connetix Tiles disponibile, fiecare cu propriile sale caracteristici și beneficii.

1. Pentru început trebuie să te hotărăști ce gamă crezi că ar prefera copilul tau:

- Dacă este atras de culorile vii, cu siguranță vei alege 🔗RAINBOW RANGE

Set de construcție magnetic, Rainbow Starter Pack, Connetix Tiles, 60 piese, 3 ani+

Set de construcție magnetic, Rainbow Starter Pack, Connetix Tiles, 60 piese, 3 ani+

- Dacă este atras de culorile pașe, cea mai bună optiune este 🔗PASTEL RANGE

Set de construcție magnetic, Pastel Square Pack , Connetix TilesSet de construcție magnetic, Pastel Square Pack , Connetix Tiles

- Dacă pentru început vrei ceva diferit, sau vrei o completare a seturilor deja existente, atunci recomandăm gama CLEAR RANGE

Set de construcție magnetic, Clear Range Pack, Connetix TilesSet de construcție magnetic, Clear Range Pack, Connetix Tiles

2. După ce te-ai hotărât pe ce gamă vei merge, trebuie stabilit nivelul de experiență: Dacă copilul dumneavoastră este nou în seturile magnetice, alegeți un set mai mic, cu mai puține piese pentru a se putea familiariza. Dacă copilul dumneavoastră are mai multă experiență, puteți alege direct un set mai mare, sau diferite seturi mai mici cu piese variate complementare.

Așa cum copiii sunt diferiți și au perceptii, preferințe și atracții diferite, la fel sunt gândite și seturile Connetix Tiles.

De aceea, pentru a da frâu liber preferințelor copiilor, Connetix oferă posibilitatea creării propriilor colectii de seturi magnetice după bunul plac.

Set de construcție magnetic, Pastel Ball Run Expansion

Astfel există seturile de bază ce au plăcile standard clasice cu forme geometrice (pătrate, triunghiuri, romburi, hexagoane, patrate tip fereastră, sfert de cerc) și există si seturile de construcție  🔗Ball Run Expansion ce au doar plăci speciale ce pot fi combinate cu tuburile pe care vor face întrecere bilele din lemn. La această a doua categorie de Ball Run, sunt complementare seturile cu plăci standard pentru o mai bună experiență de joc și pentru diversitate.

De ce încurajăm această modalitate de joacă cu Connetix?

1. În primul rând pentru că oferă o explorare fără limite - Unul dintre cele mai captivante aspecte ale Seturilor magnetice Connetix Tiles este versatilitatea lor. Fiecare set conține o varietate de plăci magnetice transparente/colorate, care se pot conecta într-o multitudine de moduri ingenioase. De la clădiri și structuri geometrice până la creații imaginative și modele abstracte, copiii sunt limitați doar de propria lor imaginație.

2.Construcția cu Connetix Tiles nu este doar distractivă, ci și educativă. În timp ce copiii se angajează în activități de construcție și design, ei își dezvoltă abilitățile motorii fine și învață despre concepte precum formele, culorile, și chiar principiile magnetismului. Această experiență interactivă îi ajută să-și îmbunătățească concentrarea, rezolvarea problemelor și capacitatea de planificare.

3. Învățarea conceptelor STEAM: Connetix Tiles pot fi folosite pentru a învăța concepte STEAM, cum ar fi geometria, tehnologia, ingineria, artele și știința. Acest lucru îi ajută pe copii să dezvolte o înțelegere a lumii din jurul lor, în mod natural prin joacă.

Seturile magnetice Connetix Tiles sunt o jucărie excelentă pentru copiii de toate vârstele. Ele sunt distractive, educative și pot oferi ore de joacă nelimitată.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu